آخرین خبرها
خانه / اخبار ایران / وزير فرهنگ تايلند:ايران دروازه ورود تايلند به مبادلات فرهنگي در منطقه است
وزير فرهنگ تايلند:ايران دروازه ورود تايلند به مبادلات فرهنگي در منطقه است
وزير فرهنگ تايلند

وزير فرهنگ تايلند:ايران دروازه ورود تايلند به مبادلات فرهنگي در منطقه است

وزير فرهنگ تايلند:ايران دروازه ورود تايلند به مبادلات فرهنگي در منطقه است  . ويرا روچ پوچ چانارات، در نشست مشترك فرهنگي با رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: ايران دروازه ورود تايلند به مبادلات فرهنگي در منطقه است.

 به گزارش اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، نشست مشترك ويرا روچ پوچ چانارات، وزير فرهنگ تايلند دقايقي پيش، 19 ارديبهشت ماه با ابوذر ابراهيمي‌تركمان، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در محل اين سازمان برگزار شد.

ابراهيمي‌‌تركمان در سخنان آغازين خود، ضمن خوشآمدگويي به هيآت فرهنگي تايلند و اظهار خرسندي نسبت به ديدار وزير فرهنگ تايلند گفت: طي سال جاري، در دو نوبت موفق به ديدار وزير فرهنگ تايلند شدم كه در نخستين ديدار كه در تايلند انجام شد، هرچند بسيار كوتاه، اما تأثيرگذار بود.

رئيس سازمان فرهنگ با اذعان اينكه ايران و تايلند از سوابق فرهنگي طولاني مدت برخوردارند، گفت: نخستين موافقتنامه فرهنگي ايران و تايلند حدود 40 سال پيش به امضاء رسيد و بيش از 33 سال است كه نمايندگي فرهنگي كشورمان در بانكوك فعاليت مثمرثمر دارد.

وي با اشاره به سفر اخير خود به تايلند اظهار كرد: در سفري كه اخيرا به اين كشور داشتم، دريافتم كه ايران و تايلند از زمينه‌هاي مشترك فرهنگي بسيار فراوان برخوردار هستند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اذعان اينكه تايلند، يك كشور فرهنگي و بسيار تأثيرگذار در جهان است، گفت: تايلند نسبت به ديگر كشورهاي همسايه داراي پيشرفت قابل توجهي در حوزه فرهنگ است كه اين مهم از تخصص وزير فرهنگ اين كشور در حوزه آثار باستاني نشآت مي‌گيرد.

وي در ادامه سخنان خود، به ضرورت توسعه روابط فرهنگي في مابين دو كشور تأكيد كرد و گفت: ايران و تايلند از گذشته تاكنون داراي روابط مطلوبي در حوزه فرهنگ هستند كه از جمله آن مي‌توان به امضاي موافقتنامه فرهنگي در 40 سال پيش اشاره كرد.

ابراهيمي‌‌تركمان ضمن ابراز علاقه‌مندي خود نسبت به روابط مطلوب بين دو كشور، خواستار تمديد قرارداد مبادلات فرهنگي ايران و تايلند شد و گفت: طي سال گذشته، برنامه خوبي در حوزه فرهنگ از سوي دولت تايلند در تهران برگزار شد كه بسيار مورد استقبال قرار گرفت كه بالطبع در زمينه آشنايي دو ملت از هنر و فرهنگ يكديگر تأثير مطلوبي به جاي خواهد داشت.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي به فعاليت بخش مركز گفت‌وگوي اديان و تمدن‌هاي سازمان فرهنگ اشاره و تصريح كرد: در اين مركز برنامه‌هايي چون برگزاري و مشاركت در گفت‌وگوي ديني با شوراي پاپي گفت‌وگوي اديان واتيكان، برگزاري و مشاركت در گفت‌وگو با كليساي ارتدكس روسيه، برگزاري و مشاركت در گفت‌وگو با مركز اديان براي صلح كره جنوبي، آغاز گفت‌وگوي ديني منطقه‏اي با كليساهاي آفريقا، گفت‌وگوي ديني با رهبران ديني آفريقا، برگزاري و مشاركت در گفت‌وگو با بوديسم، دعوت از رهبران و انديشمندان ديني آمريكا و رهبران بودايي تايلند اجرا شده است.

وي در ادامه، به شرايط ناهموار جهان كنوني با وجود اندیشه‌های افراطی و خشونت گرایی اشاره كرد و گفت: وضعيت جهان به گونه‌اي است كه روز به روز افراط گرايان قدرت مي‌گيرند، از اين رو لازم است تا اين مهم را از طريق گفت‌وگوهاي بين ديني پيگيري كنيم.

ابراهيمي‌‌تركمان در پايان سخنان خود، ضمن آرزوي سفري خوش براي وزير فرهنگ تايلند و هيئت همراه در كشورمان خاطرنشان كرد: اميد است تا هرچه سريعتر زمينه لازم جهت توسعه بيش از پيش روابط فرهنگي في مابين و امضاي تفاهم‌نامه همكاري‌هاي فرهنگي دو كشور محقق شود.

ايران براي تايلند كشوري مهم است

ويرا روچ پوچ چانارات، وزير فرهنگ تايلند طي سخناني، با تأكيد بر بسط و توسعه روابط فرهنگي بين دو كشور گفت: ايران و تايلند داراي سابقه ديرينه و طولاني هستند كه اين مهم به 400 سال گذشته برمي‌گردد.

وي در ادامه، ضمن اشاره به سفر خود به شيراز و اصفهان گفت: ايران به ويژه شهرهاي اصفهان و شيراز داراي آثار فرهنگي متعددي هستند كه به نوعي در سطح جهان بي نظير و تأثيرگذارند.

وزير فرهنگ تايلند همچنين، خواستار توسعه همكاري‌ ايران و تايلند در حوزه‌هاي صنعت فيلم‌سازي، هفته‌هاي فيلم، سمينار معرفي پيشينه تاريخي دو كشور، تبادل دانش از طريق موزه‌هاي دو كشور و ايجاد و تداوم گفت‌وگوهاي بين ديني شد.

ويرا روچ پوچ چانارات، با اذعان اينكه ايران در حوزه صنعت فيلم‌سازي پيشرفت قابل توجهي داشته است، گفت: سینمای ایران تاثیر بسیاری بر صنعت فیلم‌سازی دارد و توانسته رشد و پيشرفت قابل توجهي داشته باشد، از اين رو لازم است تا با برگزاري هفته‌هاي فرهنگي در تايلند فيلم‌هاي ايراني نمايش داده شود تا شهروندان اين كشور با آثار و دستاوردهاي هنري ايران بيش از پيش آشنا شوند.

وي در پايان سخنان خود، يادآور شد: پس از بازگشت سفر خود به تايلند، مسئله تمديد مبادلات فرهنگي بين دو كشور را پيگيري و پيش نويس نهايي آن را آماده مي‌كنم تا به امضاي طرفين برسد؛ ايران براي تايلند كشوري مهم محسوب مي‌شود.بنابر اعلام اين خبر، اين نشست همراه با اهداي هدايايي به رسم يابود از سوي طرفين به يكديگر پايان يافت.

2664 Total Views 0 Views Today

جوابی بنویسید